0
4 minuty
Polecane artykuły

Bigos staropolski jak z domu – długo duszony z wędzonką, grzybami i śliwkami
Bigos staropolski to klasyczne danie świąteczne i zimowe: aromatyczna kapusta duszona z mięsem, wędzonkami, grzybami i śliwkami. Ten przepis prowadzi krok po kroku do gęstego, dobrze „przegryzionego” bigosu, który świetnie smakuje także następnego dnia.

Smarowidło z wędlin i jajek z morelą – szybka pasta kanapkowa z resztek
Przepisy na śniadania

Leczo z kiełbasą, pomidorami i kalafiorem – sycący garnek na kilka dni
Przepisy na obiady

Świąteczna golonka w miodowo-pomarańczowej marynacie – miękka i aromatyczna
Przepisy świąteczne

Łopatka wieprzowa pieczona z czerwoną cebulą i żurawiną – soczysta i aromatyczna
Przepisy na obiady

Gulasz wołowy z pieczarkami i papryką – gęsty, domowy i zawsze się udaje
Przepisy na obiady

Bigos staropolski jak z domu – długo duszony z wędzonką, grzybami i śliwkami
Przepisy świąteczne

Jajka faszerowane z wędzonym łososiem – kremowe i eleganckie na zimno
Przepisy na przystawki

Paprykowy gulasz wieprzowy z szynki – prosty, wyrazisty obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Karczek zapiekany z pomidorami i cebulą – domowy obiad z piekarnika
Przepisy na obiady

Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje
Przepisy na przystawki

Koktajl z aronii z bananem i jogurtem – kremowy, gotowy w 5 minut
Przepisy na napoje

Sos musztardowy do duszenia – prosty sposób na kruche, miękkie mięso
Przepisy na obiady

Forszmak śledziowy z piekarnika – ziemniaki, śledź i chrupiąca góra jak dawniej
Przepisy na obiady

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania
Przepisy na desery

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista
Przepisy na śniadania

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę
Przepisy na dania główne
Smaki Dnia

Komentarze