0
3 minuty
Polecane artykuły

Grzyby w solance na zimę – prosty przetwór, który zawsze się udaje
Grzyby w solance to prosty, sprawdzony sposób na zakonserwowanie leśnych grzybów na zimę — po wypłukaniu z zalewy smakują niemal jak świeże i pasują do wielu dań.

Surówka z marchewki i jabłka z cytryną – szybka, chrupiąca i zawsze się udaje
Przepisy na sałatki

Puszyste oponki serowe bez drożdży – szybki przepis z nutą cytryny i rumu
Przepisy na desery

Grzyby w solance na zimę – prosty przetwór, który zawsze się udaje
Przepisy na przystawki

Golonka duszona w jasnym piwie z jarzynami – miękka, aromatyczna i z gęstym sosem
Przepisy na obiady

Czekoladowy sernik na kruchym spodzie – z serków homogenizowanych i prostą polewą
Przepisy na desery

Likier krówkowy z kawą – kremowy domowy przepis z puszki mleka skondensowanego
Przepisy na napoje

Jabłecznik z orzechami włoskimi i bezą – kruche ciasto, które zawsze wychodzi
Przepisy na pieczenie

Ciasto marchewkowo-dyniowe na blachę z masą śmietankową i polewą czekoladową
Przepisy na desery

Biszkopt makowy z dyniowo‑brzoskwiniową galaretką i kremem jogurtowym – ciasto na blachę
Przepisy na desery

Grzybki marynowane w occie – prosta zalewa i jędrne grzyby do słoika
Przepisy na przystawki

Sałatka z białej kapusty i grzybów do słoików – chrupiąca, w aromatycznej zalewie
Przepisy na sałatki

Panierowane grzyby w zalewie octowej – chrupiąca przekąska do słoików
Przepisy na przystawki

Grzyby z cebulą w przecierze pomidorowym do słoików – wyrazista sałatka na zimę
Przepisy na sałatki

Kotlety mielone ze szpinakiem – proste, soczyste i idealne na domowy obiad
Przepisy na obiady

Młoda kapusta z koperkiem jak u mamy — z delikatną zasmażką i kroplą cytryny
Przepisy na obiady

Zupa koperkowa z ryżem i śmietanką – delikatna, gotowa w 30 minut
Przepisy na zupy
Smaki Dnia

Komentarze