0
3 minuty
Polecane artykuły

Bigos staropolski jak z domu – długo duszony z wędzonką, grzybami i śliwkami
Bigos staropolski to klasyczne danie świąteczne i zimowe: aromatyczna kapusta duszona z mięsem, wędzonkami, grzybami i śliwkami. Ten przepis prowadzi krok po kroku do gęstego, dobrze „przegryzionego” bigosu, który świetnie smakuje także następnego dnia.

Śledzie po kaszubsku – słodko-kwaśna marynata z cebulą, najlepsze na drugi dzień
Przepisy świąteczne

Śledzie z czosnkiem i majerankiem w oleju – prosty przepis do słoika na 2–3 dni
Przepisy na przystawki

Sałatka śledziowa z ogórkiem kiszonym i jabłkiem – lekka, bez majonezu, gotowa po godzinie
Przepisy na sałatki

Sałatka śledziowa z ziemniakami i czerwoną fasolą – treściwa i idealna do schłodzenia
Przepisy na sałatki

Sałatka śledziowa z jabłkiem i orzechami – chrupiąca, warstwowa i do zrobienia dzień wcześniej
Przepisy na sałatki

Sałatka śledziowa warstwowa z czerwoną cebulą i ogórkiem – prosta i efektowna
Przepisy na sałatki

Warstwowa sałatka śledziowa z buraczkami – idealna na Wigilię i do zrobienia wcześniej
Przepisy świąteczne

Sałatka śledziowa z papryką i cebulą – najlepsza po nocy w lodówce
Przepisy na sałatki

Śledzie w oleju z czerwoną cebulą i żurawiną – prosta przystawka, która „dochodzi” w lodówce
Przepisy na przystawki

Śledzie w śmietanie z jabłkiem: klasyczna przystawka, która najlepiej smakuje po schłodzeniu
Przepisy na przystawki

Bigos staropolski jak z domu – długo duszony z wędzonką, grzybami i śliwkami
Przepisy świąteczne

Koktajl z aronii z bananem i jogurtem – kremowy, gotowy w 5 minut
Przepisy na napoje

Sos musztardowy do duszenia – prosty sposób na kruche, miękkie mięso
Przepisy na obiady

Domowa kiełbasa małopolska – parzona i wędzona, z czosnkiem i majerankiem
Przepisy świąteczne

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania
Przepisy na desery

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista
Przepisy na śniadania
Smaki Dnia

Komentarze