0
3 minuty
Polecane artykuły

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista
Smarowidło z kiszonych buraków i słonecznika to wyrazista, kremowa pasta do chleba – idealna na szybkie kanapki, grzanki i jako dodatek do warzyw.

Karczek w sosie pieczarkowym – miękki po duszeniu, idealny na rodzinny obiad
Przepisy na obiady

Smarowidło z wędlin i jajek z morelą – szybka pasta kanapkowa z resztek
Przepisy na śniadania

PRL-owskie podpłomyki z patelni – chrupiące placki z mąki i wody, gotowe w chwilę
Szybkie przepisy

Grzyby z marchewką w oleju do słoików – prosta przetwórka, która zawsze się udaje
Przepisy na przystawki

Surówka z surowego buraka, marchewki i jabłka – chrupiąca i gotowa w 10 minut
Przepisy na sałatki

Sernik ze śliwkami na herbatnikach – puszysty, kremowy i bez kruchego spodu
Przepisy na desery

Grzyby z cebulą w przecierze pomidorowym do słoików – wyrazista sałatka na zimę
Przepisy na sałatki

Czekoladowy sernik na kruchym spodzie – z serków homogenizowanych i prostą polewą
Przepisy na desery

Szarlotkowa owsianka z piekarnika – soczyste jabłka i chrupiąca owsiana kruszonka
Przepisy na śniadania

Karczek zapiekany z pomidorami i cebulą – domowy obiad z piekarnika
Przepisy na obiady

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę
Przepisy na dania główne

Smerfetka bez pieczenia: warstwowe ciasto z galaretką, które zawsze równo tężeje
Przepisy na desery

Pieczona gęś na święta: jak wybrać tuszkę i przyprawy, żeby wyszła soczysta
Przepisy świąteczne

Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami
Przepisy na obiady

Jajecznica z chistorrą – szybkie śniadanie z paprykowym aromatem (z patelni)
Przepisy na śniadania

Jak mrozić ciasta po świętach: które wypieki znoszą zamrażarkę, a które lepiej zjeść od razu
Przepisy na pieczenie
Smaki Dnia

Komentarze