0
2 minuty
Polecane artykuły

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę
Prosty stek wołowy z patelni, przygotowany zgodnie z kluczowymi zasadami obróbki: ogrzanie mięsa do temperatury pokojowej, bardzo gorąca patelnia i odpoczynek po smażeniu. Minimum dodatków, maksimum smaku.

Gulasz wołowy z pieczarkami i papryką – gęsty, domowy i zawsze się udaje
Przepisy na obiady

Gulasz wieprzowy z gruszką i białym winem – rozgrzewający obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Świąteczna golonka w miodowo-pomarańczowej marynacie – miękka i aromatyczna
Przepisy świąteczne

Rozgrzewający gulasz wołowy z papryką i pieczarkami – gęsty sos i miękkie mięso
Przepisy na obiady

Chłopski garnek „na bogato” – jednogarnkowy obiad z boczkiem, kiełbasą i ziemniakami
Przepisy na obiady

Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje
Przepisy na przystawki

Karczek w sosie pieczarkowym – miękki po duszeniu, idealny na rodzinny obiad
Przepisy na obiady

Golonka duszona w jasnym piwie z jarzynami – miękka, aromatyczna i z gęstym sosem
Przepisy na obiady

Leczo z groszkiem i fasolką szparagową – domowy obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Potrawka z indyka z cukinią i ziemniakami – domowy obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę
Przepisy na dania główne

Smerfetka bez pieczenia: warstwowe ciasto z galaretką, które zawsze równo tężeje
Przepisy na desery

Krem pieczarkowo-borowikowy na kanapki: szybki sposób na grzybowy smak
Przepisy na śniadania

Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami
Przepisy na obiady

Jajecznica z chistorrą – szybkie śniadanie z paprykowym aromatem (z patelni)
Przepisy na śniadania

Jak mrozić ciasta po świętach: które wypieki znoszą zamrażarkę, a które lepiej zjeść od razu
Przepisy na pieczenie
Smaki Dnia

Komentarze