0
3 minuty
Polecane artykuły

Piernik z dynią, który długo zostaje wilgotny – z orzechami i rodzynkami
Aromatyczny piernik z dynią to wilgotne, korzenne ciasto z dodatkiem rodzynek i orzechów włoskich, wykończone lśniącą polewą czekoladową — idealne na jesień i świąteczny stół.

Sernik z brzoskwiniami i kokosową bezą – wysoki, kremowy i łatwy do krojenia
Przepisy na desery

Sernik ze śliwkami na herbatnikach – puszysty, kremowy i bez kruchego spodu
Przepisy na desery

Czekoladowy sernik na kruchym spodzie – z serków homogenizowanych i prostą polewą
Przepisy na desery

Pomarańczowy sernik na kruchym spodzie z kakaową bezą – prosty i efektowny
Przepisy na pieczenie

Sernik z aronią na kruchym spodzie – kremowy, równy i świetny do kawy
Przepisy na desery

Śmietankowe z wiśniami na biszkopcie – warstwowe ciasto, które zawsze się kroi równo
Przepisy na pieczenie

Bananowa pychotka z galaretką cytrynową – warstwowe ciasto, które najlepiej smakuje po schłodzeniu
Przepisy na desery

Sernik z aronią i kokosową bezą – stabilny, kremowy i nie za słodki
Przepisy na pieczenie

Biszkopt makowy z dyniowo‑brzoskwiniową galaretką i kremem jogurtowym – ciasto na blachę
Przepisy na desery

Jogurtowo-truskawkowe ciasto na kakaowym biszkopcie – lekkie, równe warstwy
Przepisy na desery

Piernik z dynią, który długo zostaje wilgotny – z orzechami i rodzynkami
Przepisy na pieczenie

Sałatka śledziowa na różowo z buraczkami – prosta przystawka na święta i Sylwestra
Przepisy świąteczne

Kruche ciasteczka świąteczne z nalewką malinową – idealne do lukru
Przepisy świąteczne

Paszteciki drożdżowe z mięsem i czarnuszką – miękkie w środku, chrupiące na wierzchu
Przepisy na przystawki

Dyniowy torcik w kruchych blatach – po 24 h w lodówce kroi się idealnie
Przepisy na pieczenie

Tort kokosowy na białkach z kremem śmietankowo-czekoladowym – zawsze się udaje
Przepisy na desery
Smaki Dnia

Komentarze