Smerfetka bez pieczenia: warstwowe ciasto z galaretką, które zawsze równo tężeje

Udostępnione już przez 1 czytelników. Jedno kliknięcie pomaga nam się rozwijać. Dziękujemy.

Polecane artykuły

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania

Zapiekanka z czerstwego pieczywa zalana waniliowym kremem (crème anglaise) to prosty, domowy deser na wykorzystanie resztek chleba, chałki lub bułek — idealny po świętach i na weekendową słodką kolację.

0
Stracciatella z galaretką bez pieczenia – kremowe ciasto z lodówki, które zawsze się udaje

Stracciatella z galaretką bez pieczenia – kremowe ciasto z lodówki, które zawsze się udaje

Przepisy na desery
0
Wiśniak bez pieczenia na herbatnikach – warstwowe ciasto z budyniem i śmietanką

Wiśniak bez pieczenia na herbatnikach – warstwowe ciasto z budyniem i śmietanką

Przepisy na desery
0
Bajeczne ciasto z galaretką na biszkopcie – warstwy, które zawsze się udają

Bajeczne ciasto z galaretką na biszkopcie – warstwy, które zawsze się udają

Przepisy na pieczenie
0
Biszkopt z masą śmietankowo-jogurtową i galaretką – lekkie ciasto, które zawsze się udaje

Biszkopt z masą śmietankowo-jogurtową i galaretką – lekkie ciasto, które zawsze się udaje

Przepisy na desery
0
Budyniowiec z wiśniami na zimno – ciasto bez pieczenia, które zawsze się udaje

Budyniowiec z wiśniami na zimno – ciasto bez pieczenia, które zawsze się udaje

Przepisy na desery
0
Sernik na zimno z dynią – kremowy deser bez pieczenia, który zawsze się udaje

Sernik na zimno z dynią – kremowy deser bez pieczenia, który zawsze się udaje

Przepisy na desery
0
Jabłecznik na zimno z bitą śmietaną – prosty deser bez pieczenia

Jabłecznik na zimno z bitą śmietaną – prosty deser bez pieczenia

Przepisy na desery
0
Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje

Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje

Przepisy na przystawki
0
Jogurtowiec z chałwą bez pieczenia – warstwowe ciasto z herbatnikami i polewą

Jogurtowiec z chałwą bez pieczenia – warstwowe ciasto z herbatnikami i polewą

Przepisy na desery
0
Ciasto stracciatella z galaretką truskawkową – puszysta masa i dwa biszkopty krok po kroku

Ciasto stracciatella z galaretką truskawkową – puszysta masa i dwa biszkopty krok po kroku

Przepisy na desery
0
Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania

Przepisy na desery
0
Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista

Przepisy na śniadania
0
Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę

Przepisy na dania główne
0
Krem pieczarkowo-borowikowy na kanapki: szybki sposób na grzybowy smak

Krem pieczarkowo-borowikowy na kanapki: szybki sposób na grzybowy smak

Przepisy na śniadania
0
Pieczona gęś na święta: jak wybrać tuszkę i przyprawy, żeby wyszła soczysta

Pieczona gęś na święta: jak wybrać tuszkę i przyprawy, żeby wyszła soczysta

Przepisy świąteczne
0
Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami

Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami

Przepisy na obiady
0

Komentarze