0
4 minuty
Polecane artykuły

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania
Zapiekanka z czerstwego pieczywa zalana waniliowym kremem (crème anglaise) to prosty, domowy deser na wykorzystanie resztek chleba, chałki lub bułek — idealny po świętach i na weekendową słodką kolację.

Stracciatella z galaretką bez pieczenia – kremowe ciasto z lodówki, które zawsze się udaje
Przepisy na desery

Wiśniak bez pieczenia na herbatnikach – warstwowe ciasto z budyniem i śmietanką
Przepisy na desery

Bajeczne ciasto z galaretką na biszkopcie – warstwy, które zawsze się udają
Przepisy na pieczenie

Biszkopt z masą śmietankowo-jogurtową i galaretką – lekkie ciasto, które zawsze się udaje
Przepisy na desery

Budyniowiec z wiśniami na zimno – ciasto bez pieczenia, które zawsze się udaje
Przepisy na desery

Sernik na zimno z dynią – kremowy deser bez pieczenia, który zawsze się udaje
Przepisy na desery

Jabłecznik na zimno z bitą śmietaną – prosty deser bez pieczenia
Przepisy na desery

Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje
Przepisy na przystawki

Jogurtowiec z chałwą bez pieczenia – warstwowe ciasto z herbatnikami i polewą
Przepisy na desery

Ciasto stracciatella z galaretką truskawkową – puszysta masa i dwa biszkopty krok po kroku
Przepisy na desery

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania
Przepisy na desery

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista
Przepisy na śniadania

Stek wołowy z patelni: prosta metoda na soczyste wnętrze i rumianą skórkę
Przepisy na dania główne

Krem pieczarkowo-borowikowy na kanapki: szybki sposób na grzybowy smak
Przepisy na śniadania

Pieczona gęś na święta: jak wybrać tuszkę i przyprawy, żeby wyszła soczysta
Przepisy świąteczne

Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami
Przepisy na obiady
Smaki Dnia

Komentarze