0
2 minuty
Polecane artykuły

Domowa kiełbasa małopolska – parzona i wędzona, z czosnkiem i majerankiem
Domowa kiełbasa w stylu małopolskim to klasyk na święta: pachnąca czosnkiem, majerankiem i dymem, soczysta w środku i idealna na zimno oraz na ciepło.

Rozgrzewający gulasz wołowy z papryką i pieczarkami – gęsty sos i miękkie mięso
Przepisy na obiady

Chłopski garnek „na bogato” – jednogarnkowy obiad z boczkiem, kiełbasą i ziemniakami
Przepisy na obiady

Gulasz wołowy z pieczarkami i papryką – gęsty, domowy i zawsze się udaje
Przepisy na obiady

Łopatka wieprzowa pieczona z czerwoną cebulą i żurawiną – soczysta i aromatyczna
Przepisy na obiady

Łopatka zapiekana z cukinią i cebulą – prosty obiad z jednego naczynia
Przepisy na obiady

Leczo z groszkiem i fasolką szparagową – domowy obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Gulasz wieprzowy z gruszką i białym winem – rozgrzewający obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Karczek w sosie pieczarkowym – miękki po duszeniu, idealny na rodzinny obiad
Przepisy na obiady

Galareta z pręgą wołową i trzema mięsami – przepis, który zawsze pięknie tężeje
Przepisy na przystawki

Krem pieczarkowo-borowikowy na kanapki: szybki sposób na grzybowy smak
Przepisy na śniadania

Zapiekanka z czerstwego pieczywa w kremie waniliowym – ciepły deser bez marnowania
Przepisy na desery

Wegańska pasta z kiszonych buraków i słonecznika – kremowa i wyrazista
Przepisy na śniadania

Smerfetka bez pieczenia: warstwowe ciasto z galaretką, które zawsze równo tężeje
Przepisy na desery

Pieczona gęś na święta: jak wybrać tuszkę i przyprawy, żeby wyszła soczysta
Przepisy świąteczne

Schabowy po grecku: chrupiący kotlet zapiekany z fetą, pomidorami i oliwkami
Przepisy na obiady

Jajecznica z chistorrą – szybkie śniadanie z paprykowym aromatem (z patelni)
Przepisy na śniadania
Smaki Dnia

Komentarze