0
2 minuty
Polecane artykuły

Ocet jabłkowy ze skórek jabłek – prosty domowy przepis w duchu zero waste
Domowy ocet jabłkowy ze skórek to prosty sposób na wykorzystanie resztek po pieczeniu szarlotki lub robieniu kompotu. Wystarczy woda, czysty słój i odrobina cierpliwości, by uzyskać aromatyczny, złocisty ocet do sałatek i marynat.

Surówka z pomidorów i koperku w 10 minut – prosty trik na łagodną cebulę
Przepisy na sałatki

Surówka z marchewki i jabłka z cytryną – szybka, chrupiąca i zawsze się udaje
Przepisy na sałatki

Surówka z zielonej sałaty i śliwek – szybki dodatek do obiadu z miodowo-musztardowym sosem
Przepisy na sałatki

Cukinia faszerowana parówkami i serem – szybki obiad z piekarnika
Przepisy na obiady

Grzyby z cebulą w przecierze pomidorowym do słoików – wyrazista sałatka na zimę
Przepisy na sałatki

Pomidorowa ze świeżych pomidorów – prosty przepis bez koncentratu, jak w domu
Przepisy na zupy

Szybki makaron z cukinią i wędzoną słoniną – obiad z jednej patelni
Szybkie przepisy

Surówka z białej rzepy z jabłkiem i cebulą – chrupiąca, gotowa w 20 minut
Przepisy na sałatki

Potrawka z indyka z cukinią i ziemniakami – domowy obiad z jednego garnka
Przepisy na obiady

Makaron z cukinią i wędzonym boczkiem: szybki obiad z chrupiącym słonecznikiem
Szybkie przepisy

Ocet jabłkowy ze skórek jabłek – prosty domowy przepis w duchu zero waste
Zdrowe przepisy

Cukinia faszerowana ogórkiem i mozzarellą – lekkie łódeczki z piekarnika
Przepisy na dania główne

Kruche ciasto ze śliwkami na blasze – dużo owoców i chrupiąca „kruszonka”
Przepisy na pieczenie

Cukinia faszerowana fetą i szynką – prosty obiad z piekarnika w 20 minut
Przepisy na obiady

Leczo z kiełbasą, pomidorami i kalafiorem – sycący garnek na kilka dni
Przepisy na obiady

Paprykowe leczo z cukinią i kiełbasą – gęste, dymne i naprawdę sycące
Przepisy na obiady
Smaki Dnia

Komentarze